HUKUK FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO Final ve Bütünleme Sınavları Takvimi

Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO Final ve Bütünleme Sınavları Takvimi

2021-22 Güz Dönemi Gau Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO final ve bütünleme sınavları takvimi aşağıdaki gibidir. Lütfen açıklamaları ve kuralları dikkatlice okuyunuz. Belirtilen açıklamalar ve kurallar, tüm öğrencilerimiz için geçerlidir.

1.    Sınavlarınızın hangi salonda yapılacağı her sınavın yanında yazmakta olup, sınav düzeninin sağlanmasında yetki öğretim üyelerindedir. Yüzyüze olan sınavlar KKTC saatine göre yapılacaktır.

2.    Sınav salonlarına maskesiz girmeniz yasaktır. Maskelerin sınav süresince ve bina içinde asla çıkarılmaması gerekmektedir. Sınava kendinize ait tükenmez ve kurşun kalem ile silginizi getiriniz.

3.    Sınavlar öncesinde hem kendi sağlığınızı hem de başkalarının sağlığını korumak adına üniversite tarafından duyurulan antijen test uygulamasını yaptırmanız gerekmektedir.

4.    Sınavınız başlamadan 15 dakika önce sınav salonunda yerinizi alınız. Salon görevlisi olan öğretim üyeleri bu süre içinde sınav salonuna gelerek salon oturma düzeninin sağlanması, sınava katılan öğrencilerin giriş imzalarının alınması ve soruların dağıtımı işlemini tamamlayacaktır. 

5.    Sınav giriş imzanızın bulunması, sınava katıldığınızın resmi belgesi olacaktır. Bu nedenle sınav giriş imzanızı atmayı unutmayınız.

6.    Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika sınav salonundan çıkmak yasaktır. Sınavın başlamasından itibaren 15 dakika dolduktan sonra gelen öğrenciler sınava asla alınmayacaktır.

2021-22 Güz Dönemi Girne Amerikan Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO Final ve Bütünleme Sınavları Takvimi.pdf