Dance Fest 2010’a Stage School Damga Vurdu

Dance Fest 2010’a Stage School Damga Vurdu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde eğitim veren Stage School katkıları ile Girne Amfi Tiyatro’da düzenlenen Dance Fest 2010 “Dansın Büyüsünde Bir Gece” sloganı ile gerçekleşti.

Şimdi Dans Zamanı” sloganı ile 2010 yılının En Başarılı Fakültesi seçilen GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde değişik dans kategorileri ve yaş gruplarına yönelik dans eğitimlerine devam eden Stage School tarafından organize edilen Dance Fest 2010 dans severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Salsa Jam in Cyprus’tan Mehmet Salsero latin dans performansı ve Cranberries Dans Okulu hip hop dans şovları ile sahne aldığı Dance Fest 2010’da Stage School öğrencileri ve profosyonel dansçıları 26 farklı kategoride sergiledikleri dans performansları ile geceye damga vurdular.