Star Ses Yarışmasında Muhteşem Final

Haberler

GAÜ'DEN

Star Ses Yarışmasında Muhteşem Final

Girne Amerikan Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Star ses yarışması, birbirinden güzel seslerin performansı seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Doğaya ve yaşama yön veren 4 ana element olan hava, su, toprak ve ateş yanında topluma, yükseköğretime ve bilime yön veren 5. element GAÜ temasıyla düzenlenen 2011 Bahar Şenliklerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Star Ses yarışmasında Yetenek Sizsiniz yarışmasında ülkemizin gururu olan Türkan Kürşat ve Türkiye’de çıkardığı “Uzaklarda” adlı albümle beğeni toplayan Kıbrıslı sanatçı Örge Volkan da gecede sahne aldı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde gerçekleşen GAÜ Star Ses Yarışmasında yarışmacılar İsmet Esenyel, Mustafa Esenyel, Yıltan Tozakı, Örge Volkan oluşan ünlü jüri karşısında performans sergiledi.

Birbirinden güzel seslerin arasından birinciyi seçmekte zorlanan jüri üyeleri 13 yarışmacı arasından birincilik ödülünü Melis Uçmaz’a GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, ikincilik ödülünü Ayşenur Aydın’a GAÜ Rektör Yardımcısı Doc. Dr. Sadık Ülker, üçüncülük ödülünü ise Cecelia Marimo’ya Girne Amerikan Üniversitesi Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Erhan Vechi plaket ve Memduh Erdal Parfumeri’den süpriz hediyeleri takdim ettiler.

GAÜ Star Ses Yarışmasında Jüri Üyelerine ise plaketlerini Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doc. Dr. Tülin Bodamyalı takdim etti.