Zeynep Dizdar GAÜ’de Sahne Alacak

Haberler

GAÜ'DEN

Zeynep Dizdar GAÜ’de Sahne Alacak

Zeynep Dizdar konseri kötü hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni konser tarihi belirlendiğinde duyurulacaktır.

Girne Amerikan Üniversitesi 26. Akademik Yılı Bahar Şenlikleri ünlü yorumcu ve sanatçı Zeynep Dizdar ile eğlenceye hız kesmeden devam ediyor.

My Life-My World-My University sloganı ile düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında, doğaya ve yaşama yön veren 4 ana element olan hava, su, toprak ve ateş yanında topluma, yükseköğretime ve bilime yön veren 5. element GAÜ temasıyla düzenlenen 2011 Bahar Şenlikleri Türk pop müziğinin güçlü ismi Zenep Dizdar’ı ağırlayacak. İlk albümü Yolun Açık Ola ile 1998 yılında profesyonel müzik yaşamına adım atan ve “Vazgeç Gönül” adlı şarkısı ile o yıllarda radyo ve müzik listelerinde ilk sıralara yerleşen Zeynep Dizdar 13 Mayıs 2011 cuma günü saat 22.00’de Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te sahne alacak.

Albüm ve şarkıları ile müzik otoritelerinden de tam not alan, müzisyen ve yorumcu kimliğini “Yolun Açık Ola” ile birlikte ispatlayan Zeynep Dizdar halka acık olarak düzenlenecek olan ve aynı zamanda GAÜ TV’den de canlı yayınlanacak dev konserde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) dört bir yanından gelecek olan hayranları ile Girne Amerikan Üniversitesi’nde buluşacak.