Kartala GAÜ Galleria Dopingi

Haberler

GAÜ'DEN

Kartala GAÜ Galleria Dopingi

KKTC 2. Lig şampiyonluğunun en güçlü adaylarından Yenicami Ağdelen Kulubü (YAK) A takımı yoğun antreman ve maç program arasında Girne’nin yeni sinema salonu GAÜ Galleria’da stress attı.

Deplasmanda 4-2’lik net bir skorla sahadan galip ayrıldıkları Esentepe maçı öncesi Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Redroom’da kısa bir sure once düzenlenen “Türk Filmleri Günleri” ile perdelerini açan GAÜ Galleria Sinema salonunda film izleyen Yenicami A takımına Asbaşkan Abdullah Uluçhan, Futbol Şube Sorumluları Alper Küçük ve Bülent Avcan ile antrenör Hasan Topaloğlu’da eşlik etti.
“Olay Film New York’ta Beş Minare Cuma Günü GAÜ Galleria’da”

Güney Kıbrıs’tan ilk kez ödül alan Türk filmi ile geçtiğimiz günlerde gündeme oturan Başka Dilde Aşk filminin yönetmeni İlksen Başarır ve oyuncular Mert Fırat ve Lale Mansur tarafından açılışı gerçekleştirilen GAÜ Galleria sinemasında diğer bir olay film cuma günü vizyona giriyor.

Haluk Bilginer, Mustafa Sandal, Danny Glover, Gina Gershon ve Robert Patrick gibi bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı filmin senaryosu Mahsun Kırmızıgül tarafından yazıldı. Ayrıca Mahsun Kırmızıgül filmde de rol alırken aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturuyor.

Olay film New York’ta Beş Minare Cuma gününden itibaren 12.15, 14.15, 17.15 ve 20.15 seanslarında sinemaseverler ile Karmi Kampüs GAÜ Galleria salonunda buluşacak.