AKPINAR; "SONSUZA DEK VAR EDECEĞİMİZ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NİN 36. YILINI GURURLA KUTLUYORUZ"

- GAÜ KURUCU REKTÖRÜ SERHAT AKPINAR, CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI YAYINLADI.

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Kuruluşunun 36'ıncı Yıldönümü ve '15 Kasım Cumhuriyet Bayramı' dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kurucu Rektör Serhat Akpınar`ın, Girne Amerikan Üniversitesi ve Uluslararası GAÜ Kampüsleri, GAÜ Okullar Grubu, bağlı kuruluş ile tüm çalışanları adına kamuoyu ile paylaştığı yazılı mesaj; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 36'ıncı Kuruluş Yıldönümü'nün, onur ve gurur ile kutlandığına vurgu yaparken şu ifadeleri de içerdi; "Önce biz vardık. Sonsuza dek var edeceğimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 36. Yılını gururla kutluyoruz. Tüm insanlık için barış dolu bir gelecek diliyorum."