GAU Sahnesinde Türk Sanat Müziği Şöleni

Haberler

GAÜ'DEN

GAU Sahnesinde Türk Sanat Müziği Şöleni

Amerikan Üniversitesi (GAÜ) müzik severlerin sanat ile buluşması için etkinliklerine hız kesmeden devam edenken yükseköğretimde 25 yılın vermiş olduğu tecrübe ile sanat ve kültüre ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

9. Uluslararası Zeytin Festivali Konserleri kapsamında Saadettin Kaynak besteleri seslendiren Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Spctrum Hall’de dinleyenleri mest etti.

Yıllardır amatör bir ruhla ama profesyonel bir anlayışla çalışmalarına devam eden Türk Sanat Müziği Topluluğu koro ve saz elemanlarının özverili ve başarılı çalışmaları ile ortaya koyduğu performans herkes tarafından alkış aldı.

Şef İhsan Gürel’in önderliğinde Saadettin Kaynak bestelerinin çalındığı muhteşem geceye konuk sanatçı olarak Utku Güdü katıldı.

Unutulmaz ve hep akıllarda kalacak bir konser olduğunu belirten Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın bu muhteşem geceden dolayı Belediye Meclis Üyelerine , koro şefine, koro elemanlarına, salonu kullanılmasına olanak sağlayan Girne Amerikan Üniversitesi yöneticilerine teşekkür etti.

Unutulmaz geceye ev sahipliği yapan GAÜ’ye Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın tarafından teşekkür plaketi verildi. Teşekkür plaketini GAÜ Rektörü adına GAÜ Genel Sekreteri Erhan Vechi aldı.