GAÜ 26. Akademik Açiliş Törenine KKTC Başbakan’ı Katılacak

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 26. Akademik Açiliş Törenine KKTC Başbakan’ı Katılacak

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 2010-2011 akademik yılını 12 Ekim Salı günü büyük bir tören ile açmaya hazırlanıyor. Yükseköğretimde 25 yılını dolduran GAÜ yeni bir akademik yıla başlamanın gururunu yaşıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi tanıtım filmi ile başlayacak olan açılış töreninde GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, İstanbul Üniversitesi Rektörü ve YÖK Üyesi Prof.Dr. Yunus Söylet ile KKTC Başbakanı İrsen Küçük konuşma yapacak.

GAÜ Dans Akademisi’nin hazırlamış olduğu dans gösterisi ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak olan 2010-2011 Akademik Yıl Açılış Töreni Starlight Fuaye’de verilen kokteyl ile son bulacak. GAÜ TV tarafından naklen yayınlanacak olan açılış törenine öğrencilerin yanısıra velilerinde yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Spectrum Kongre Salonu’da yapılacak olan büyük açılış töreni hakkında GAÜ TV’ye röportaj veren Prof. Dr. Yıldırım Öner “Yenilenen alt yapımızla, seçkin akademikj ve idari kadromuzla açılışa hazırız. Yeni öğrencilerimizde kampüse geldiler. Öğrencilerimizin memnuniyetinin yanında velilerin üniversite ile ilgili olumlu düşüncelerini duymak GAÜ ailesi olarak bize haklı bir gurur yaşattı” dedi.

26. akademik yılında da dünya eğitimine yöne vermeye ve geleceği şekillendirecek insanlar yetiştirmeye devam edeceklerini belirten Yıldırım Öner yeni akademik yılda üniversitemize yeni gelen öğrencilere hoşgeldin diyerek tüm öğrencilere başarılar diledi.