GAÜ Oryantasyon Günleri Başliyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Oryantasyon Günleri Başliyor

Yeni gelen öğrencilerin üniversiteye ve Kıbrıs’a uyum süreçini kolaylaştırabilmek için düzenlenen Genel Oryantasyon 11 Ekimde gerçekleştirilecek.

GAÜ fakülte dekanlarının kendi bölümlerini tanıtacağı, üniversite ve kampüs hakkında bilgilerin paylaşılacağı Genel Oryantasyon programına yeni gelen öğrencilerin yanı sıra velilerinde katılması bekleniyor.

Yeni gelen öğrencilere akademik takvim, öğrenci el kitabı, otobüs kalkış saatleri, Kıbrıs Turizm dergisinin bulunacağı hoşgeldin peketleri dağıtılacak. Spor ve öğrenci gruplarınında tanıtılacağı Genel Oryantasyon’a katılan öğrenciler Kıbrıs hayatı ve yaşama şeklini de yakından tanıma firsatı bulacak.
Yeni Öğrenciler Dj Barış Gören İle Çoşacak

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından düzenlenen ve yeni öğrencilerin birbirleri ile tanışmasını kolaylaştıran Hoşgeldin Partisi’ne Türkiye’nin en ünlü DJ’lerinden Barış Gören katılacak.

Cameot Beach Club’ta 9 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Hoşgeldin Partisi’nde, birçok sanatçının albümüne remixleri ve aranjeleriyle katkıda bulunan Barış Gören GAÜ’ye yeni katılan öğrencileri eğlendirecek.

Girne merkezden 19:30 da, Karmi Complex, Gordon Bennet ve Bilgi Köyü Kız yurdundan 20:00 da kaldırıcak olan servisler ile Camelot Beach Club’a gidilecek.