Mon Art Resim Kursları Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

Mon Art Resim Kursları Başladı

Girne Amerikan Üniverisitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (GAÜSEM) düzenlediği resim kursu ile sanat hayatına başlayan Sevim Erdal kendi açtığı Mon Art Sanat Galerisi’nde sanat severlere kurs vermeye başladı.

On yıl önce GAÜ’de resime başladığını belirten Sevim Erdal, “Resim insana mutluluk verir, herkesin içerisinde muhakkak bu his vardır. Kendilerini rahat bıraksınlar ve resim yapmaya çalışsınlar ,böylece kendilerinin de çok mutlu olduklarını göreceklerdir.” dedi.

Hayatı boyunca en çok yapmak istediği hayalini gerçekleştirdiğini belirten Sevim Erdal “Bunun için çok mutluyum. Umarım herkes hayalini gerçekleştirir” dedi.

En çok sevdiği işin kendisine verilen fotoraflardan portre yapmak olduğunu belirten Sevim Erdal 1-8 Ekim tarihleri arasında zeytinlik festivali’nde de Mon Art Sanat Galerisi olarak orada olacaklarını ve Zeytinliğe özel resimleri halkın beğenisine sunacaklarını ifade etti.

Güzel şeyleri üretmek için biraz heves ve biraz da zamanın yeterli olduğunun altını çizen Sevim Erdal Mon Art galeri ile resim yapmak isteyen ya da satın almak isteyen herkesi buraya davet etti.