ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

PHR 509 Advanced Clinical Pharmacy and Hospital Patient Care dersini alan öğrenci eczacılarımızın dikkatine:

27/03/2023 Tarihi saat 07:15'te Üniversitemiz otobüs durağından Lefkoşa Nalbantoğlu Hastanesine gidecek olan servisimiz kalkacaktır.

Öğrenci eczacılarımızın en geç 07:10 saatinde durakta hazır olmaları gerekmektedir.

Lefkoşada ikamet eden öğrenci eczacılarımız en geç saat 07:50 ' de Lefkoşa Nalbantoğlu hastanesinde bulunmaları gerekmektedir.

Hastane vizitlerine katılacak öğrenci eczacılarımızın:

Beyaz önlük, nametag(sizşere verilecek),maske ile birlikte gelmeleri gerekmektedir.

Öğrenci Eczacılarımızın kılık, kıyafetlerine, el ve tırnak hijyenine dikkat etmeleri önemlidir. Fakültemiz laboratuvar öncesi giyim ve hijyen kuralları hastane vizitlerimiz içinde geçerlidir.

Saçları uzun olan öğrenci eczacılarımızın saçlarını toplaması gerekmekedir.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde 26 Mart Pazar günü saat 03:00 itibariyle saatlerin ileri alındığı unutulmamalıdır.