ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA

TÜM ÖĞRENCİLERİN BÜTÜNLEME SINAV BAŞVURUSU İÇİN FORM DOLDURMASI GEREKMEKTEDİR.

Bütünleme Sınavları Kuralları:

1. Girne Amerikan Üniversitesin'de önlisans ve lisans programlarında öğrenim gören öğrenciler, 2021-2022 Güz Yarıyılında aldıkları F notlarından bütünleme sınavına girmeye hak kazanırlar. Yarıyıl sonu sınavlarına girmeye hak kazanamayan öğrencilerin yukarıda belirtilen bütünleme sınavlarına girmelerine izin verilmez.

2. “NG” notu ve/veya “W” notu alan öğrenciler yukarıda belirtilen bütünleme sınavlarına giremezler.

3. Proje bazlı dersler, uygulamalı dersler, atölyeler ve stüdyolar ile yazılı yarıyıl sonu sınavı olmayan dersler için bütünleme sınavı yapılmayacaktır.

4. Bütünleme sınavlarından alınan not, dersin genel notu değil, sadece final notu ile değiştirilir.

5. Herhangi bir mazereti ile bütünleme sınavına girmeyen öğrencilere ek bir hak tanınmaz ve dersten başarısız sayılırlar.

6. Final sınav kartı olmayan öğrenciler sınava katılamazlar.

7. Negatif antijen kanıtı veya 7 gün geçerli PCR testi sonucu olmayan öğrenciler sınava katılamazlar.

8.Raporu olmayan ve yarıyıl sonu sınavına(final)  katılmayan öğrenciler bütünleme sınavına katılamazlar.

9. Tüm yüz yüze sınavlarda maske takmak zorunludur.

10. Final sınav haftasında PCR veya antijen testi pozitif çıkan öğrenciler, PCR Negatif sonucunu kanıtlamak şartıyla bütünleme sınavına girebilirler.

Formu doldururken:

1-Bütünleme sınavına katılacağınız dersin, ders kodunu,tam ders adını ve dersin sorumlu akademisyenini yazmalısınız.

2-Formu çıktı alıp,kendi el yazınız ile doldurmalı ve imzalamalısınız.

3-Formu doldurduktan sonra taratıp(scan), pdf formatında dilekkomut@gau.edu.tr adresine mail atmalısınız.

[Pdf formatı dışında, word,jpeg,FOTOĞRAF olarak gönderilen dökümanlar kabul edilmeyecektir.]

BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİNİ VE BAŞVURU FORMUNU AŞAĞIDA BULABİLİRSİNİZ.

Re-sit_Exam_Form-2021-2022 fall semester.pdf

FALL 2021-2022 Final Resit Exam -UPDATED.pdf