ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

2021-2022 Güz dönemi Final Sınavları Kuralları

2021-2022 Güz yarıyılı sınav yönetmeliği aşağıdaki gibidir:

- Final sınavları yüz yüze yapılacaktır.

- Laboratuvarların %25'ine katılmayan öğrencilere NG notu verilir ve bu öğrenciler o derslerin final ve bütünleme sınavlarına katılamazlar.

- Sınav giriş kartı olmayan öğrenciler sınava katılamazlar.

- Negatif antijen kanıtı veya 7 gün geçerli PCR testi sonucu olmayan öğrenciler sınava katılamazlar.

- Antijen veya PCR testi sonucu pozitif olan (20.01.2022 tarihinden itibaren) öğrenciler ileri bir tarihte telafi sınavlarına.

- Raporu olmayan ve yarıyıl sonu sınavına[Final Sınavı] katılmayan öğrenciler bütünleme sınavına katılamayacaklardır.

- Tüm sınavlarda maske takmak zorunludur.

- Sınavdan önce kimse sınav salonuna girmemelidir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Güvende kalın, sağlıklı kalın.