Yurtlarda Konaklayan Öğrencilerimize ve Değerli Ailelerine

Duyurular

GAÜ'DEN

Yurtlarda Konaklayan Öğrencilerimize ve Değerli Ailelerine

İçinde bulunduğumuz süreci ailelerinden uzaktaki evlerinde yurtlarımızda kalarak takip eden öğrencilerimize üniversitemiz danışmanlık merkezi psikologlarından sayın Rukiye Kaya Buldu aracılığı ile 7/24 psikolojik desteğin yanı sıra üniversitemiz tıp Fakültesi akademisyenleri aracılığı ile de gerektiğinde medikal destek sağlanacaktır.

Yurtlarımızda kalan tüm öğrencilerimize bu süreçte aileri ,sevdikleri ve güncel tedbir bilgilerinden haberdar olmaları için üniversitemiz tarafından 1 ay ücretsiz internet kullanım imkanı sağlanacaktır.

Süreci son 14 gündür KKTC de bulunarak geçiren öğrencilerimizin İhtiyaçları olduğu takdirde talepleri doğrultusunda yurtlar@gau.edu.tr ye mail atarak yurtlarımızdaki mevcut kontenjan ve imkanlardan KKTC Bakanlar Kurulu tarafından yayımlanacak kurul kararı ile sürecin sona erdiğini belirten karara kadar yararlanabileceklerdir. 

İlgili bilgilendirmeyi öncelikle geleceğimiz olan öğrencilerimiz ve yanı sıra büyük GAÜ ailesi olarak emanetlerinize elimizden gelen tüm desteği sağlayabilecek donanımda olduğumuzu siz değerli velilerimiz ile de paylaşmak isteriz.

Bizlere aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz.

ozanerdogan@gau.edu.tr

bilgi@gau.edu.tr

ferihadikmen@gau.edu.tr

WhatsApp: +90542 851 4817 / +90533 843 9269