Kurucu Rektörün Mesajı

Kurucu Rektörün Mesajı

Sevgili GAÜ Ailem, Değerli Öğrencilerimiz,

Ailemizin değerli bir üyesi olduğunuz için güvenliğiniz ve sağlığınız bizim önceliğimizdir. Tüm dünyada ilerlemekte olan Koronavirüs salgını (COVID19) hakkında bizlerin aldığı önlemleri sizlerle paylaşmak istiyorum:
- Şu anda Dünya Sağlık Örgütünün ve KKTC Bakanlar Kurulunun ve diğer ilgili mercilerin Kararlarını takip etmekteyiz.
- Kampüsümüzün, sınıflarımızın, yurtlarımızın, araçlarımızın ve yaşam alanlarımızın temizliğini hep ciddiye aldık ve bu hijyenin artık daha önemli olduğunun farkındayız. Sağlık mercilerinin tavsiyeleri üzerine ek önlemler almaktayız - gerekli hijyen ve temizlik önlemlerini uyguluyoruz.
- Sizlerin sağlığı da önceliklerimiz arasındadır: Bu yüzden tüm aile üyelerimzin sık sık ellerini yıkamasını ve eğer hasta hissediyorsalar evde kalmalarını tavsiye ediyoruz.
Sevgili öğrencilerimiz, lütfen websitemizde yayınlayacağımız anonsları takip ediniz.
Sağlıklı günler dilerim,

Serhat Akpınar,