SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

GAÜ Masa Tenisi Takımı Rakip Tanımıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bay ve bayan Masa Tenisi Takımları, KKTC Masa Tenisi Liginde rakiplerini geride bırakarak yine şampiyon oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, takımlarıngöstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlayarak, büyük bir başarı elde e ttiklerini söyledi. Doğgün açıklamasında, geçtiğimiz haftalarda da Masa tenisi takımlarının büyük başarılar elde ettiğini belirterek, almış oldukları başarıların tesadüf olmadığını, hem antrenörlerin, hamde sporcuların büyük emekleri olduğunu ifade etti. Hem ferdi hem de bireysel turnuvalarda takımın rakip tanımadığını ifade eden Doğgün, başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörleri kutladı.

KKTC Masatenisi Bay ve bayanlar liginin sıralaması aşağıdaki gibidir;

Bayanlar

1 GAU

2-YDU

3-Bekirogullari alt yapı Der.

Erkeklerde

1-GAU