SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

GAÜ Masatenisi Takımı Süper Lig’de Fırtına Gibi Esti

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Masa tenisi Takımı, Kocaeli Hasan Gemici Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Masatenisi Süper Lig 2. Devre 5.ayak müsabakalarında ortaya koyduğu yüksek performansıyla rakiplerine gözdağı verdi.

Karşılaşmalarda yüksek performans gösteren GAÜ Masatenisi Takımımız sporcuları, ilk devresinde tutuk olduğu şampiyonada çok kısa zamanda toparlanarak seri galibiyetler aldı.

22-25 Ocak 2016 tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenen müsabakalarda fırtına gibi esen GAÜ Masatenisi Takımı Süper Lig’de çok iyi bir konuma yükseldi.

Ortaya koyduğu performansla rakiplerine korku veren GAÜ Masatenisi Takımı, kalan 3 maçında da aynı başarıyı göstererek kazanması halinde ligde de en iyi yerde kalmayı garantileyecek.

GAÜ Masatenisi Takımı’nın geride bıraktığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

1-GAU:4 izmir Belediye Spor:0

2-GAU:4 Bursa Spor:0