GAÜ Tenis Takımı Üst Üste 3. Kez Şampiyon

GAÜ Tenis Takımı Üst Üste 3. Kez Şampiyon

KKTC Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler arası Tenis şampiyonasında Girne Amerikan Üniversitesi erkek tenis takımı üst üste 3. Kez şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

KKTC Tenis Federasyonu kortlarında düzenlenen şampiyonaya Girne Amerikan Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi , Lefke Avrupa Üniversitesi ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi tenis takımları katıldı.

GAÜ erkek tenis takımının üst üste 3. kez şampiyon olduğu turnuvada ikincilik Yakın Doğu Üniversitesi’nin olurken Doğu Akdeniz Üniversitesi üniversiteler arası tenis şampiyonasında üçüncü oldu.

KKTC Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler arası Tenis şampiyonasında GAÜ bayan tenis takımı ise üçüncü oldu.