GAÜ 25.Yil Mezuniyet Balosu Muhteşemdi

GAÜ 25.Yil Mezuniyet Balosu Muhteşemdi

Yükseköğretim’de 25. yılını kutlayan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 2009-2010 akademik yılı mezuniyet balosu Malpas Hotel’de düzenlendi.

25. yıl Mezuniyet Gala Balosuna GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel, Genel Sekreter Erhan Vechi, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Zerrin Gürler ile akademisyenler ve mezun öğrenciler katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün, GAÜ diploması almalarının ayrıcalığını yaşamları boyunca yaşayacaklarını belirterek 815 mezunu kutlayıp kariyerlerinde başarılar diledi.

25. yılında 21 farklı ülkeden 815 mezun vermenin gururunu yaşayan GAÜ ailesi Malpas Hotel’de düzenlenen 25. Mezuniyet Gala Balosunda mezun öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Muhteşem bir atmosferde mezuniyetlerini kutlayan GAÜ öğrencileri gece boyunca doyasıya eğlendiler.