GAÜ 25. Yıl Üniversite Giriş Ve Burs Sınavı Yapıldı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 25. Yıl Üniversite Giriş Ve Burs Sınavı Yapıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 25. yılında “3 Ada Tek Üniversite” hedefi ile İngiltere yerleşkesi Canterbury’nin ardından Asya Pasifik yerleşkesi Singapur’u açmaya hazırlandığı 2010 akademik yılı için üniversite giriş ve burs sıralama sınavı yapıldı.

Girne Amerikan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada 2010-2011 akademik yılı KKTC uyruklu öğrenciler için “burs sıralama ve giriş” sınavı sonucu değerlendirmelerine göre çeşitli oranlarda burslar verilecek.

Giriş ve burs sınavına katılan adaylar Türkçe, Matematik ve İngilizce dallarında hazırlanan soru kitapçığından sınav oldular. Ayrıca İngilizce eğitim alan öğrencilere de sınav dilinde tercih yapma olanağı verildi.

GAÜ Üniversite Giriş sınavında başarılı olan adaylar “3 Ada Tek Üniversite” vizyonu ile GAÜ’nün Karmi, İngiltere ve yeni akademik yıl ile birlikte eğitime başlayacak Singapur Kampüslerinde eğitim görme hakkı da kazanacaklar.

GAÜ 25. Yıl üniversite giriş ve burs sınav sonuçları için detaylı bilgi www.gau.edu.tr web adresi veya 650 2000 no’lu telefon üzerinden 1184 – 1205 ve 1179 no’lu dahili hatlardan GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında alınabilecek.