GAC Nursery School Yılsonu Etkinliği

GAC Nursery School Yılsonu Etkinliği

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı olarak eğitim veren Girne Amerikan anaokulu The American Nursery School yıl sonu etkinliği bugün -14.6.2010-GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampus Uluslar arası Kongre Salonu Spectrum Hall’de saat 18.00’de gerçekleşiyor.

Gerçekleşecek olan yıl sonu etkinliğinde Girne Amerikan anaokulu The American Nursery School öğrencileri yıl içerisinde okulda öğrendiklerini ailelerinin karşısında hem sahneleme hem de biten dönemin yorgunluğunu üzerlerinden atma fırsatı bulacak.

Etkinlik kapsamında Girne Amerikan anaokulu The American Nursery School öğrencilerinden oluşan çocuk korosu sahne alacak. Ayrıca öğrenciler skeçler, dans ve bale gösterileri gerçekleştirecekler.

Girne Amerikan anaokulu The American Nursery School öğrencileri yıl sonu etkinliğinde İngilizce ve Türkçe olarak sunacakları gösteriler ile eğitim yılı boyunca öğrendikleri akademik, kültürel ve sanatsal bilgilerini sergileyecekler.