SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

ÇOK ÖNEMLİ!!! 2. SINIFTA STAJA ÇIKACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

DÖNEM İÇİ STAJA ÇIKACAK ÖĞRENCİLER İÇİN;

STAJA ÇIKACAK OLAN BÖLÜMLER:

Anestezi Bölümü için = ANE203 Mesleki Uygulamalar ve ANE205 Klinik Anestezi I

Radyoterapi Bölümü İçin = RTP201 Radyoterapi 3

Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği Bölümü için = TGT201 Tıbbi Görüntüleme III

İlk ve Acil Yardım Bölümü için = İAY201 Mesleki Uygulama I

Ameliyathane Bölümü için = AMH201 Ameliyathane Uygulamaları I

Yaşlı Bakım Bölümü için = YBT201 Yaşlı Bakım İlke ve Uygulamaları III

1-Yukarıda belirtilen bölümlerin 2. sınıf öğrencileri 2018-2019 Güz döneminde zorunlu alması gereken mesleki dersleri için, Sağlık Bakanlığı tarafından istenilen sağlık raporunu, Girne Akçiçek Hastanesi ya da Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi`nden almaları gerekmektedir. Aldıktan sonra 3 kopyasını çektirmesi gerekmektedir.

Sağlık raporu olmayan öğrenciler staja kabul edilmeyecektir. Staja çıkamadıkları için de uygulama dersinden de otomatik olarak kalmış sayılacaklardır.

2- Staja çıkacak olan her öğrenci güz dönemi staj ücreti için 200 tl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sağlık fonu KIBRIS TÜRK KOOPERATİF MERKEZ BANKASI`na ücretlerinin yatırılması gerekmektedir.

3- Staj Başvuru Formu =   http://smyo.gau.edu.tr/download/1537192961-STAJ_BASVURU_FORMU.docx  doldurulmuş olması gerekmektedir.

2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi ders kaydına gelen öğrenciler yukarıda belirtilen evrakları yanlarında getirerek kayıt esnasında danışman hocasına teslim edecektir.