SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

Vize Telafi Sınavı hk.

2018 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVLARI

TELAFİ SINAV DUYURUSU

2018 Bahar  Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya vize sınavlarına katılamayan (sadece geçerli resmi mazareti fakülte kurulu tarafından  onaylananlar )  öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine Bahar 2018 dönemine ait eğitim harcı borcu olup  vize sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, halinde 30 Nisan  – 2 Mayıs tarihleri arasında  sınavlarına 50 TL  ders başı ödeme (Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava başvurma hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu son sınav hakkı olacaktır.

İlgili sınavlar sınavları 3 Mayıs- 5 Mayıs  2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2018 SPRING SEMESTER MIDTERM EXAM

MAKE-UP EXAM ANNOUNCEMENT

Students who did not attend the mid-term examinations of Spring 2018 Semester due to either incomplete payment or have a Faculty Board Decision to attend the examination.

Any students who were unable to obtain their exam entrance cards to take the midterm examinations due to the debt of Spring 2018 Semester; should submit their applications to take the make-ups between 30th April to 2nd  May 2018 to the relevant Faculty Secretary.

A payment of 50 TL per examination needs to be made to GAU’s account no: 1985005005 in Ziraat Bank.  All students must ensure that they do not have any debt in their accounts and appropriate decision is obtained.

The make-up exams will be held between 3rd  May  to 5th May 2018, and late applications will not be accepted. This is the last opportunity to take the make-up exams.

Director of Admissions & Registrar