SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

BÜTÜNLEME SINAVI ONLINE BAŞVURUSU

Başvru Formu için aşağıdaki sayfayı ziyaret ediniz.

Bütünleme Sınavı Duyurusu ve Uygulama Esasları

Girne Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, 2015 Güz dönemi Akademik yarıyıllarında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler. Final sınavına girme hakkı kazanamamış öğrenciler bütünleme sınavına da giremeyeceklerdir.
Ders notu No Grade “NG” ve/veya Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.
Ders notu Incomplete “I” olan öğrenciler için ayrıca telafi sınavı açılmayacak, bütünleme sınavına girebileceklerdir.
Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.
Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.
Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız sayılacaklardır.
Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transcript) ayrıca belirtilecektir.
Bütünleme sınavları için başvurular 28 Ocak-2 Şubat 2016 tarihleri arasında Fakülte sekreterlerliklerine yapılacaktır. Başvurular şahsen ve/veya internet üzerinden yapılabilecektir. Geç başvurlar kabul edilmeyecektir.
Bütünleme sınavları 3-5 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.
Aşağıdaki hesap numarasına her bütünleme sınavı için 50TL yatırlımalıdır.

Hasap Bilgileri:
Ziraat Bankası TL Hesap No: 0860 - 198500-5005

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

26 Ocak 2016