SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

SMYO BAHAR DÖNEM İÇİ STAJ DUYURUSU

DÖNEM İÇİ STAJ DUYURUSU

Ø2023-2024 BAHAR DÖNEMİ  DÖNEM İÇİ STAJLARI 26 ŞUBAT 2024 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.

ØDÖNEMİÇİ STAJA ÇIKACAK ÖĞRENCİLER STAJ EVRAKLARINI EN GEÇ 19 ŞUBAT  GÜNÜNE KADAR DANIŞMAN HOCALARINA TESLİM EDECEKLER.

STAJ EVRAKLARI:

1-SAĞLIK RAPORU (Mayıs 2023’den önce alınan raporlar geçersizdir,tekrar rapor alınmasına gerek yok)

2-STAJ BAŞVURU FORMU                                                                 (KOOP BANK hesap numarası: 83358)

3-TAAHHÜTNAME

4-STAJ ÜCRETİ DEKONTU –ASLI   (KOOP BANK’a    SAĞLIK FONU’na 360 TL Staj ücreti yatırılacak .)

1-SAĞLIK RAPORU:

Güz döneminde verilen raporların alındığı tarih MAYIS 2023 sonrası ise tekrar tahlil yaptırmalarına gerek yoktur.

Güz döneminde verilen raporların alındığı tarih MAYIS 2023 öncesi olanlar yeniden rapor almak zorundadır.

Sağlık raporu hem KKTC hem de Türkiye’den alınabilir.

• KKTC den alınacak sağlık raporları KKTC  Girne Akçiçek Hastanesinden  alınacak.
  • Türkiye'de  Devlet veya  Üniversite Hastanelerinden alınabilir.(e-nabızda görünmeli)

e-Nabızda görünmek kaydıyla aşağıdaki tetkikleri yaptırmaları yeterli olacaktır ;

• HBsAg
  • HCV
  • HIV
  • SİFİLİZ
  • AKCİĞER GRAFİSİ (raporlu)

NOT:

• Türkiye’den rapor almak isteyen öğrenciler yukarıdaki tetkikleri yaptırıp sonuçlarının resmi  barkodlu çıktılarını veya  ıslak imzalı olarak almaları durumunda ayrıca heyet raporu çıkartmalarına gerek yoktur.

•  Tek sayfa Heyet Raporu kabul edilmemektedir. Raporun ekinde  mutlaka yukarıda belirtilen testlerin sonuç değerlerinin ve Akciğer grafisi raporunun olması gerekmektedir.

2- STAJ ÜCRETİ ÖDEME  DEKONTU:

KKTC KOOP BANK’a   SAĞLIK FONU’na 360 TL Staj ücreti yatırılacak .

(KOOP BANK hesap numarası: 83358)

3-DİĞER EVRAKLAR

• Staj Başvuru Formu  (Ek’te gönderilmiştir)
  • Taahhütname   (Ek’te gönderilmiştir)

ÖNEMLİ: Sağlık raporlarınızdan 1 fotokopiyi daha sonra kullanmak üzere kendinize alınız.

1-staj basvuru formu (1).docx

2-Covid-19 Taahhütname (1).docx