SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

2023-2024 DÖNEM İÇİ STAJ DUYURUSU

2023-2024 GÜZ DÖNEMİ  DÖNEM İÇİ STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLER (2.sınıf) AŞAĞIDAKİ BELGELERİ 6 EKİM 2023 TARİHİNE KADAR DANIŞMAN HOCALARA TESLİM ETMESİ GEREKMEKTEDİR.

1-SAĞLIK RAPORU

2-STAJ ÜCRETİ ÖDEME DEKONTU

3-DİĞER EVRAKLAR

• TAAHHÜTNAME
  • BAŞVURU FORMU

1-SAĞLIK RAPORU:

Sağlık raporu hem KKTC hem de Türkiye’den alınabilir.

• KKTC den alınacak sağlık raporları KKTC devlet hastanelerinden (Girne Akçiçek, Lefkoşa Nalbantoğlu…) alınacak.
  • Türkiye'de  Devlet veya  Üniversite Hastanelerinden alınabilir.(e-nabızda görünmeli)

e-Nabızda görünmek kaydıyla aşağıdaki tetkikleri yaptırmaları yeterli olacaktır ;

• HBsAg
  • HCV
  • HIV
  • SİFİLİZ
  • AKCİĞER GRAFİSİ (raporlu)

(Ocak 2023 tarihinden sonra aldığınız raporlarda yukarıdaki tetkikler yapılmışsa kabul edilecektir)

NOT:

• Türkiye’den rapor almak isteyen öğrenciler yukarıdaki tetkikleri yaptırıp sonuçlarının resmi  barkodlu çıktılarını veya  ıslak imzalı olarak almaları durumunda ayrıca heyet raporu çıkartmalarına gerek yoktur.

• ·       Tek sayfa Heyet Raporu kabul edilmemektedir. Raporun ekinde  mutlaka yukarıda belirtilen testlerin sonuç değerlerinin ve Akciğer grafisi raporunun olması gerekmektedir.

2- STAJ ÜCRETİ ÖDEME  DEKONTU:

KKTC Kooperatif Merkez Bankasına 250 TL Staj ücreti yatırılacak .(değişiklik olursa duyurulacak)

(KOOP BANK hesap numarası: 83358)

NOT: (KKTC’de tahliller için hastanenin talep ettiği ücret ayrıdır,lütfen karıştırmayınız)

3-DİĞER EVRAKLAR

• Staj Başvuru Formu  (Ek’te gönderilmiştir)
  • Taahhütname   (Ek’te gönderilmiştir)

ÖNEMLİ: Sağlık raporlarınızdan 1 fotokopiyi daha sonra kullanmak üzere kendinize alınız.

1-staj basvuru formu.docx

2-Covid-19 Taahhütname.docx