SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

KKTC’DE ZORUNLU STAJ (YAZ STAJI) YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Daha önce danışman hocalarına 2022-2023 yaz döneminde KKTC'de yaz stajı yapmak için başvuran öğrenciler, aşağıdaki evrakları eksiksiz olarak 19 Haziran 2023 Pazartesi gününe kadar danışman hocalarına teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra getirilecek evraklar kabul edilmeyecektir.

- Yaz stajı başlangıç tarihi 3 temmuz 2023 pazartesi olup bu tarihe kadar stajla ilgili kıyafet ve hazırlıkların tamamlanmış olması gerekmektedir.

- Stajlar lefkoşa Nalbantoğlu Devlet hastanesi ve Girne Akçiçek Devlet hastanesinde yapılacaktır ( Program ayrıca duyurulacaktır. )

GEREKLİ EVRAKLAR;

1. Sağlık raporu ( KKTC devlet hastalerinden alınacaktır. HIV, HCV, HBS, VDRL testleri ve Akciğer grafisi- raporlu olacaktır. ) Son 1 yıl içerisinde alınmış olan sağlık raporu varsa kabul edilecektir.

2. KKTC sağlık bakanlığı fonuna koop bank üzerinden staj ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu ( 250 TL)

3. Staj başvuru formu ve muvaffakat belgesi ( evrak tesliminde danışman hocalar tarafından imzalatılacaktır.)

4.  Staj defterleri ve staj kuralları ile ilgili bilgi evrak teslimi sırasında danışman hocalardan alınacaktır.