SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

SMYO YAZ STAJINA ÇIKACAK OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI HK.

6-7 MAYIS 2023 TARİHLERİNDE 09.30-16.30 SAATLERİ ARASINDA SERTİFİKALI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLECEKTİR.

(HASTANELERDE ZORUNLU YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN BU BELGE İSTENMEKTEDİR)

EĞİTİM ZOOM ÜZERİNDEN ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR.

EĞİTİM ÜCRETİ

İş Sağlığı ve Güvenliği dersini alanlar veya bu eğitimi geçtiğimiz yıllarda almış olanlar için ücret 150 TL

İlk defa bu eğitimi alacaklar için ücret 250 TL dir.

Eğitime katılacak öğrencilerin aşağıdaki hesaba ücretlerini yatırarak dekontlarını ersinsiga@gau.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Dekontun açıklama kısmında Öğrenci adı soyadı, öğrenci numarası ve İSG Eğitim ücreti yazmalıdır.

Ücretlerini ödeyenlere eğitimden sonra sertifikaları mail yoluyla gönderilecektir.

ZOOM LİNKİ: https://us02web.zoom.us/j/4881814972?pwd=ZlcvK3ZDYlFqUUozeFJKM1VmenBLZz09

Toplantı Kimliği : 488 181 4972

Parola                : 712232

EĞİTİM HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYENLER  ersinsiga@gau.edu.tr adresine mail atabilirler.