SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

2022-2023 BAHAR DÖNEM İÇİ STAJ ROTASYONU

STAJ ROTASYON LİSTELERİ VE STAJ DEĞERLERİ FORMU AŞAĞIDA EKTEDİR.

2022-2023 bahar DÖNEMİÇİ STAJ KURALLARI

2022-2023 bahar Dönemiçi staj 6 Mart -25 Mayıs 2023 tarihleri arasında her hafta Pazartesi ve Cuma   günleri saat:08:30 /14:00 saatleri arasında; LEFKOŞA DR.BURHAN NALBANTOĞU HASTANESİ ve GİRNE DR.AKÇİÇEK HASTANESİNDE YAPILACAKTIR.

SERVİS

LEFKOŞA DR.BURHAN NALBANTOĞU HASTANESİ’ne gidiş için her staj günü sabah saat 08:45 te okul servis alanından dönüş için ise LEFKOŞA DR.BURHAN NALBANTOĞU HASTANESİ karşısındaki otobüs durağının hemen arkasındaki alandan saat:14:00 ten servis kalkacaktır.

Kendi imkanlarıyla hastaneye gelecek olanlar en geç saat 08:30 ta staj yerlerinde olacaklar. Servisi kaçırmamak adına saat 13:30 da staj sonlandırılacaktır.

1. Staj KKTC Sağlık Bakanlığının ve GAU staj klavuzundaki hususlara göre yapılacak olup keyfi hareket edilmeyecektir.
  2. DÖNEM İÇİ STAJDA DEVAMSIZLIK HAKKI YOKTUR. Staja gelmeyen, imzasını atmayan,geç gelen, erken çıkan veya gün içinde yapılan kontrollerde staj yerinde bulunmayanlar o staj günü için devamsız sayılacaktır.
  3. Staj boyunca görev yerinde bulunulacak. Staj sorumlusu personelin görevlendirdiği yerlerde çalışılacak. Staj sorumlusunun bilgisi dışında görev yeri terk edilmeyecek. Görev bölgesinde yemek yenmeyecek, sigara içilmeyecek.
  4. Öğle yemeği için staj yapılan bölümün uygulamalarına göre hareket edilecek.
  5. Staj kıyafeti her bölüm danışman hocasının belirttiği şekilde olacaktır. Kimlik kartları mutlaka formanın yakasına veya boyuna takılacak.
  6. Aşırı makyaj yapılmayacak, uzun tırnak, takma tırnak veya kirpik,kolye,bileklik gibi takılar kullanılmayacak.
  7. Saçlar toplanmış taranmış ve bakımlı olmalı. Erkek öğrenciler sakalsız,bıyıksız olacak.
  8. Terlik,topuklu ayakkabı vb.. kullanılmayacak.
  9. Staj sonunda GÜNLÜK STAJ DEĞERLENDİRME FORMU doldurulacak, bölüm sorumlusuna imzalatıldıktan sonra aynı gün staj bitiminde O GÜNKÜ  STAJ SORUMLUSU ÖĞRETİM GÖREVLİSİNE teslim edilecektir.
  10. Henüz işlemlerini tamamlamayan öğrenciler olduğu için staj programı 2 haftalık yayınlanmıştır.
  11. Staj evrakını teslim etmeyen öğrenciler en geç  13 Mart Pazartesi gününe kadar danışman hocalarına teslim edebilirler. Staj yapmayan öğrenciler almış oldukları uygulama derslerinden kalmış sayılacaktır.
  12. Stajla ilgili sorunlarınız için danışman hocanızla iletişime geçebilirsiniz.

BAŞARILI,VERİMLİ BİR STAJ DÖNEMİ DİLERİZ.

1.DÖNEMİÇİ STJ DEĞ.FORMU.xlsx

STAJ KURALLARI.docx