SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

SMYO 2020 YAZ OKULU HAKKINDA !!!

2020 YAZ OKULU KAYITLARIMIZ 30 HAZİRAN 2020 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR.

• Yaz okulunda açılacak olan derslerinizi  öğrenci portalınızdan student.gau.edu.tr den görebilirsiniz.
  • Öncelikle 1. Yaz okulunda  alacağınız ders sayısına göre ödemeniz gereken eğitim harcı ile ilgili bilgiyi ogrmuh@gau.edu.tr adresinden mail göndererek öğrenebilrisiniz.
  • Yatırımınızı yaptıktan 1 gün sonra student.gau.edu. tr adresinden derslerinizi on-line olarak seçebilirsiniz.
  • Derslerinizi seçtikten sonra danışmanınızın on-line olarak  onay vermesi halinde kayıt işleminiz tamamlanmış olacaktır.

YAZ OKULU AKADEMİK KURALLARI :

1. 1. Ve 2. Yaz okulunda toplamda en fazla 12 kredilik ders alabilirler.
  2. Akademik uyarıda olan öğrencilerimiz en fazla 6 kredilik 2 yeni ders alabilirler.Buna ek olarak 12 krediyi tamamlamak isteyenler eski ders alabilirler.
  3. Akademik uyarıda olmayıp Genel not ortalamasını 2.00 ın altında olan öğrenciler  en fazla 3 yeni (9 kredi), ders alabilirler. Buna ek olarak 12 krediyi tamamlamak isteyenler eski ders alabilirler.
  4. Genel not ortalaması 2.00 üzerinde olanlar istedikleri 12 kredilik derslerini alabilirler.