SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

DÖNEM İÇİ STAJA ÇIKACAK OLAN 2. SINIFLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU !!!

NOT: 2 MART PAZARTESİ GÜNÜ NALBANTOĞLUNA STAJA ÇIKACAK OLAN BÖLÜMLER; Radyoterapi, Ağız ve Diş Sağlığı, Tıbbi Görüntüleme, İlk ve Acil Yardım

NOT: Nalbantoğluna gidecek olan İlk ve Acil Yardım bölümü rotasyonunda listede yer alan ilk 2 kişi; Tıbbi Görüntülemede yer alan ilk 4 kişi Nalbantoğluna staja çıkacaktır. Nalbantoğlu servisleri erken gidecek olan bölümler için saat 06.10'da; diğer bölümler için servis saati 08.45-09.00'da okulun hazırlık binasının arkasında yer alan otobüs park yerinde olmaları ; dönüşte ise 14:00 da servis kalkacaktır.

NOT: Girne Akçiçek Hastanesinde herhangi bir sıkıntı yoktur. Öğrenciler sabah 9 da acil servisin önünde olacak şekilde hazır bulunmalıdır. Servis ile gelecek öğrenciler saat 08.30 da okulun hazırlık binasının arkasında yer alan otobüs park yerinde toplanılması gerekmektedir.

NOT : Staja çıkacak olan her öğrenci staj değerlendirme formları yanlarına almaları gerekmektedir.