MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

GAÜ Mimarlik Fakültesi Cuma Seminerlerine Devam Ediyor

Uygulamada Araştirma Konusu GAÜ’de Masaya Yatirildi

Girne Amerikan Üniversitesi(GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği "Uygulamada Araştırma" (Research in Practice) başlıklı 2.Cuma seminerine, Kıbrıs’ın ünlü sanatçılarından ve GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim bölümü başkanı Yrd.Doç.Dr.Mehmet Adil “Uyulamada Yansıma” (Reflection in Practice) adlı sunum gerçekleştirdi.

"Uygulamada Araştırma" (Research in Practice) başlığıyla GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlemiş olduğu 2.Cuma seminerinde sunumunu gerçekleştiren Adil, Sanat Tanıtımı, Sanat ve İnsan Hayatı, Sanat ve Toplum adlı konularına da değinerek çeşitli sanatsal çalışmaları sürecinde yaptığı zihinsel yolculukları ve bu yolculuklarda kazandığı deneyimlerini paylaşarak, 38 yıl boyunca ikamet ettiği Avusturalya’da da çeşitli resim,heykel ve enstülasyon sanat eserleri hakkında da bilgi verdi.

GAÜ Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesinden konuyla ilgli yapılan açıklamada, seminerin 3.sünün 22 Kasım 2013 Cuma Günü saat 15:00’da GAÜ Spectrum Kongre Salonunda gerçekleşceği bildirilirken, seminere konuşmacı olarak GAÜ Öğretim Görevlilerinden Kim Bennett’in "Öğrenmenizi Sahiplenmek: Motiveli Öğrenci Öğrenimi" (Owning Your Learning:The Motivated Student Learning) konusunda sunum gerçekleştireceği açıklandı.