MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, DÖVİZ KURUNDAKİ SÜREKLİ ARTIŞA KARŞI ÖNLEM ALDI

GAÜ, DÖVİZ KURUNDAKİ SÜREKLİ ARTIŞA KARŞI ÖNLEM ALDI

GAÜ REKTÖRLÜĞÜ : “HER ZAMANKİ GİBİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”


 


Girne Amerikan Üniversitesi Rektörlüğü; Döviz kurundaki hızlı artışların, öğrencilerinin eğitim ve öğrenim haklarına verebileceği zarar ve olumsuzlukların önüne geçebilmek amacıyla, eğitim harçlarının ödenmesi konusunda bir dizi tedbiri uygulama kararı aldı.


Önümüzdeki akademik dönemler bazında; TC ve KKTC kökenli öğrenciler için uygulanmasına karar verilen tedbirler için GAÜ Rektörlüğü bir duyuru yayınlayarak, bilgilendirmede bulundu. Duyuru şöyle;


“Sevgili Öğrencilerimiz; Üniversitemiz rektörlüğünün almış olduğu karar doğrultusunda: ‘2018 Yaz Okulu Kuralları’ çerçevesinde uygulanan döviz kuru sabitlemesinin yanında, ‘2018- 2019 Akademik Yılı’ için eğitim harcı ödemesini yapacak TC ve KKTC uyruklu öğrencilerimiz; 15 Ağustos 2018 Tarihi’ne kadar 4.60 kurundan faydalanabileceklerdir.


Rektörlüğümüz; 2018- 2019 Akademik Yılı’nda, ‘Güz ve Bahar Dönemlerini’ kapsayacak şekilde de, yine TC ve KKTC uyruklu öğrenciler için: Eğitim harcı döviz kurunu,  5 TL olarak sabitleme kararı almıştır. Bu vesileyle, her zamanki gibi öğrencilerimizin yanında olduğumuzu duyurur, bilgilerinize sunarız.”