MESLEK YÜKSEKOKULU

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ ULUSLARARASI KAMPÜSLERİ İÇİN, ARA DÖNEM VE BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

GAÜ ULUSLARARASI KAMPÜSLERİ İÇİN, ARA DÖNEM VE BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), yükseköğretimde 50’inci yılına doğru ilerlerken, 7 farklı ülkede bulunan kampüslerinden, İngiltere Canterbury, Moldova Kişinev ve Hong Kong kampüslerinde; ara dönem ve bahar dönemi için başvuruları almaya devam ediyor.


Konuyla ilgili GAÜ Uluslararası Ofisten yapılan açıklamada, GAÜ Uluslararası kampüslerin güncel programlarının; Moldova için, güz ve bahar dönemi arasında (28 Ocak – 8 Şubat 2019) 2 haftalık program ile ders alabilecekleri belirtildi. Aynı şekilde, Hong Kong kampüsü için de; 21 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında da bülüm fark etmeksizin, öğrencilerin istedikleri taktirde 2 ders alabilecekleri ifade edildi.


 


GAÜ Canterbury Kampüsünde, Burslu Eğitim Fırsatı


 Ayrıca, Canterbury Kampüsü için ise, GAÜ öğrencilerine özel 2019 Bahar dönemini İngiltere’de mevcut bursları ile birlikte tamamlayabilme fırsatının olduğu belirtildi. Üniversitenin yer aldığı Canterbury Kenti’nin, her öğrencinin yaşam öyküsünde yer alması gereken tarihi ve prestijli bir İngiliz şehri olduğu belirtilirken açıklamada, öğrencilerin, Canterbury`de modern bir gençlik kültürü ile geleneksel İngiliz mirasını bir arada yaşama fırsatını buldukları ifade edildi. Öğrencilerin, tarihi Canterbury kentinin çevresinde günübirlik geziler, uluslararası etkinlikler, sosyal ve kültürel aktivite fırsatlarını yakaladığı vurgulanan açıklamada, edinmiş oldukları arkadaşlıklar ve tecrübeler ile öğrencilerin, ileriki yaşamlarına çok büyük katkı koydukları söylendi.


 


Her 3 kampüste ki vize ve konaklama işlemlerinde öğrencilerin, GAÜ Uluslararası ofisten destek bilgi alabileceği bildirilirken, detaylı bilgi için http://www.gau.edu.tr ">www.gau.edu.tr adresi, studyabroad@gau.edu.tr mail adresi ya da 0(392) 650 2000 dahili 1219 numaralı telefona ulaşılabileceği ifade edildi.