İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Haberler

GAÜ'DEN

GAU-KAM Anı Derleme Yarışması Sonuçları açıklandı

GAÜ-KAM ANI DERLEME YARIŞMASI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (GAÜ-KAM) tarafından Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 40.yılı münasebetiyle ortaokul ve lise öğrencileri arasında geçmişimize sahip çıkmak, dünü hatırlamak, gazilerimize vefa borcumuzu ödemek maksadıyla bir anı derleme yarışması düzenlenmiştir. Yarışmayla ilgili olarak Türkiye’nin hemen her köşesinden ortaokul ve lise öğrencileri tarafından yarışmaya ilgi gösterilmiş, öğrencilerimiz öğretmenlerinin yol göstericiliği ve yardımları vasıtasıyla çalışmalarını tamamlayarak bizlere elektronik posta, CD ve DVD veya posta kanalıyla bunları ulaştırmışlardır.
Prof. Dr. Sadık ÜLKER, Prof. Dr. Oğuz KARAKARTAL ve Prof. Dr. Ulvi KESER’den oluşan Değerlendirme Komitesi yaptığı çalışma sonrasında aşağıda bilgileri verilen öğrencileri yarışmanın ilk 5’i içerisinde değerlendirmiştir. Bu öğrenciler öğretmenleriyle birlikte okulumuz tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde misafir edileceklerdir. Ayrıca bütün katılımcılara katılım belgesi/sertifikaları posta yoluyla adreslerine gönderilecektir. Bu vesileyle yarışmaya ilgi gösteren ve öğrencilerini destekleyen başta aileler, öğretmenler ve okul idarecileri olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunarız.

-Öğrenci -Okulu - Öğretmeni
Elif TAYSUN- Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu/Bingöl Sırma Hanım DURGUN
Ümmügülsüm TANRIVERDİ- Diyarbakır Kocaköy Ortaokulu Yunus Emre BARCA
Oğuzhan KARATEPE- Bursa Işıklar Hava Lisesi Selami KARADUMAN
Şeyma ÜÇPINAR- Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ankara Gülsün OĞUZ
İsmail AK- Zübeyde Hanım Meslekive Teknik Anadolu Lisesi Muğla Kadriye ŞARE