GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİNDE BURSLULUK SINAVI BAŞLIYOR %100’e VARAN BURS İMKANLARI

Haberler

GAÜ'DEN

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİNDE BURSLULUK SINAVI BAŞLIYOR %100’e VARAN BURS İMKANLARI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Öğrenci İşleri Daire Başkanı Zerrin Gürler 27 Mayıs 2023 Cumartesi günü “Bursluluk Sınavı”başlayacağını, başvuruların devam ettiğinin altını çizerek Üniversite hakkında genel açıklamada bulundu.

Kıbrıs’ın ilk üniversitesi olan Girne Amerikan Üniversitesi 1985 yılından buyana yenilikçi,çağdaş yaklaşımı ile sürekli gelişmekte ve eğitim standartlarını yükseltmekte olduğunu belirterek 38. Yılın gruru içinde olunduğunu vurguladı. YÖK ve YÖDAK başta olmak üzere, tüm dünyada tanınan GAÜ, birçok akreditasyona sahip olmakla, bulunduğu coğrafyanın “diploması en geçerli” üniversitesidir dedi.

Kurucularının hedefi, topluma bilgili, yetenekli, yaratıcı ve eğitimli bireyler kazandırmaktadır. GAÜ, İşletme ve Ekonomi, Hukuk, Mühendislik, Mimarlık, İletişim, Beşeribilimler, Eğitim, Sağlık, Denizcilik, Eczacılık, Tıp ve Havacılık Alanlarında uzman akademik kadrosu ile eğitim verdiğini açıkladı.

Girne Amerikan Üniversitesi, birçok kültüre ev sahipliği yapmış olup kampüsüne bu tabloyu yansıtmayı devam etmektedir diyen Gürler, çok kültürlülük felsefesinide benimseyen; bir çok uluslararası kampüs anlaşması gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam ettirmekte olduğunu söyledi.

KKTC Bursluluk Sınavı ile kampüsü yeni öğrencilerine ev sahipliği yapmak üzere özel indirim, burs fırsatları tanıyacaktır. Bu özel fırsatlardan yararlanmak ve kendini GAÜ ile beraber geleceğe kanat çırpmak isyeten öğrencileri 27 Mayıs 2023 saat 11:00 de gerçekleşecek olan sınava davet ettiğini ifade etti.