MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Duyurular

GAÜ'DEN

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

  • 2021 Mezuniyet törenimiz 18 Haziran Cuma günü saat 19. 00 da gerçekleşecektir. Mezunların  1 saat öncesinden saat 18.00 de cübbeleri ile beraber GAÜ Olimpic de hazır olması önemle rica olunur.
  • Pandemi koşullarından dolayı her mezunun sadece iki aile bireyi davet etmesi konusunda hassas davranılması rica olunur. Mezunlarımız katılım gösterecek olan 2 aile bireyinin isim ve soyadını en geç 17 Haziran tarihine kadar mezun@gau.edu.tr ye mail atmaları önem arz etmektedir. İsim listelerine göre tören alanına giriş yapılacaktır.
  • 12 Haziran 2021, Cumartesi gününden itibaren cübbelerin dağıtımına Tecno park fuaye alanında (saat 14.00/16.00 arasında)   dağıtılmaya başlanmıştır. Dağıtım 15 Haziran salı gününe kadar devam edecektir.  Teslim sırasında Kimlik ibrazı zorunludur. 
  • Cübbesini şahsen teslim alamayacak olan mezunların cübbesini ne zaman  ve/veya kimin  alabileceği konusunda WhatsApp 0542 851 4817 ye acilen mesaj göndermeleri  önemle rica olunur. 
  • 17 Haziran Perşembe  günü saat 16.00 da GAÜ Olimpic de fotograf çekimi ve genel prova gerçekleşecektir.   Öğrencilerin cübbeleriyle zamanında gelmeleri ve toplu fotoğraf çekimi olacağından uygun giyinmesi rica olunur.

 


Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı