2019-2020 Bahar Dönemi Kayıtları

2019-2020 Bahar Dönemi Kayıtları

Değerli Öğrencilerimiz ,

KKTC Bakanlar Kurlunun almış olduğu kararların 6. maddesine göre :

‘Küresel ölçekte yaşanan Yeni Korona virüs Hastalığı (COVID-19) salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar döneminden önceki dönemlerde kayıt olmuş ve/veya 10 Mart 2020 tarihinden önce kayıt hakkı kazanıp yaşanan ulaşım kısıtlamaları nedeniyle kayıt yenilemeyen ve/veya kayıt işlemlerini gerçekleştiremeyip eğitim-öğretimlerine başlayamayan öğrenciler için 3 Nisan 2020 tarihe kadar dijital ortamda kayıt hakkı verilmesi ve kayıt yapacakları programla ilgili üniversiteleri tarafından uygulanan eğitim uygulamasına tabi olmaları, uygun görülmüştür’.

İlgili karar uyarınca kayıtlarımız online olarak 3 Nisan tarihine kadar devam edecektir. Karardan yaralanmak isterseniz ogrmuh@gau.edu.tr adresine mail gönderip destek alabilirsiniz.

Rektörlük