HUKUK FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Bütünleme - Mazeret Sınavları Programı

2023-24 Güz Dönemi Gau Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO bütünleme - mazeret sınavları takvimi aşağıdaki gibidir. 

Aynı saat dilimi içindeki tüm sınavlar peşpeşe yapılacaktır.

Sınav kurallarını dikkatlice okuyunuz.

Sınav Kuralları:

1.    Sınavlarınızın hangi salonda yapılacağı her ders için sınav takviminde belirtilmiş olup, sınav düzeninin sağlanmasında yetki öğretim üyelerindedir. 

2.    Sınava kendinize ait tükenmez kaleminizi getiriniz. Kitap, ders notu vb. tüm kaynaklarınızı sınav başlamadan önce şüphe uyandırmayacak bir yere bırakınız.

3.    Sınavınız başlamadan 15 dakika önce sınav salonunda yerinizi alınız. Salon görevlisi olan öğretim üyeleri bu süre içinde sınav salonuna gelerek salon oturma düzeninin sağlanması ve soruların dağıtımı işlemini tamamlayacaktır. 

4. Sınav başlamadan önce tüm cep telefonları, dijital saatler, kulaklıklar vb. iletişim araçları ile diğer tüm elektronik cihazlar kapalı vaziyette gözetmen öğretim üyesine teslim edilecektir.

5.    Salon görevlisi öğretim üyesi tarafından sınava katılan öğrencilerin imzaları alınacaktır. Listede imzanızın bulunması, sınava katıldığınızın resmi belgesi olacaktır. Bu nedenle imzanızı atmayı unutmayınız. (Not: Sınav salonunda birden fazla liste dağıtılması halinde listelerden sadece bir tanesine imza atmanız yeterlidir.)

6.    Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika sınav salonundan çıkmak yasaktır. Sınavın başlamasından itibaren 15 dakika dolduktan sonra gelen öğrenciler sınava asla alınmayacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO Bütünleme - Mazeret Sınavları.docx