HUKUK FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO Vize Sınavları Takvimi (2022-23 Bahar Dönemi)

Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO Vize Sınavları Takvimi (2022-23 Bahar Dönemi)

Bahar Dönemi Gau Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO vize sınavları takvimi aşağıdaki gibidir. Lütfen açıklamaları ve kuralları dikkatlice okuyunuz. Belirtilen açıklamalar ve kurallar tüm öğrencilerimiz için geçerlidir.

1.    Sınavlarınızın hangi salonda yapılacağı her sınavın yanında yazmakta olup, sınav düzeninin sağlanmasında yetki öğretim üyelerindedir. 

2.    Sınava kendinize ait tükenmez ve kurşun kalem ile silginizi getiriniz.

3.    Sınavınız başlamadan 15 dakika önce sınav salonunda yerinizi alınız. Salon görevlisi olan öğretim üyeleri bu süre içinde sınav salonuna gelerek salon oturma düzeninin sağlanması ve soruların dağıtımı işlemini tamamlayacaktır. 

4.    Salon görevlisi öğretim üyesi tarafından sınava katılan öğrencilerin imzaları alınacaktır. Listede imzanızın bulunması, sınava katıldığınızın resmi belgesi olacaktır. Bu nedenle imzanızı atmayı unutmayınız. (Not: Sınav salonunda birden fazla liste dağıtılması halinde listelerden sadece bir tanesine imza atmanız yeterlidir.)

5.    Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika sınav salonundan çıkmak yasaktır. Sınavın başlamasından itibaren 15 dakika dolduktan sonra gelen öğrenciler sınava asla alınmayacaktır.

Herkese başarılar dileriz.

2022-23 Bahar Dönemi Vize (GÜNCEL).pdf