HUKUK FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO Bütünleme Sınavları Takvimi (2021-22 Bahar Dönemi)

Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO Bütünleme Sınavları Takvimi (2021-22 Bahar Dönemi)

2021-22 Bahar Dönemi Gau Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO bütünleme sınavları takvimi aşağıdaki gibidir. Lütfen açıklamaları ve kuralları dikkatlice okuyunuz. Belirtilen açıklamalar ve kurallar, tüm öğrencilerimiz için geçerlidir.

Bütünleme Sınavlarına Katılım Koşulları:

Girne Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, yalnızca almış oldukları “F” harf notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler. Ders notu No Grade “NG” ve/veya Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir. Ders notu Incomplete “I” olan öğrenciler için ayrıca telafi sınavı açılmayacak, bütünleme sınavına girebileceklerdir. Bu sayılanlar haricinde öğrencilerimiz bütünleme sınavlarına giremezler. Yasak olduğu halde sınava girenlerin sınavları geçersiz sayılır.

Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin final sınavı notu yerine geçecektir.

Bütünleme sınavlarına herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.


Sınav Kuralları:

1.    Sınavlarınızın hangi salonda yapılacağı her sınavın yanında yazmakta olup, sınav düzeninin sağlanmasında yetki öğretim üyelerindedir. Yüzyüze olan sınavlar KKTC saatine göre yapılacaktır.

2.    Sınava kendinize ait tükenmez ve kurşun kalem ile silginizi getiriniz.

3.    Sınavınız başlamadan 15 dakika önce sınav salonunda yerinizi alınız. Salon görevlisi olan öğretim üyeleri bu süre içinde sınav salonuna gelerek salon oturma düzeninin sağlanması ve soruların dağıtımı işlemini tamamlayacaktır. 

5.    Sınava katılan öğrencilerin imzaları alınacaktır. Listede imzanızın bulunması, sınava katıldığınızın resmi belgesi olacaktır. Bu nedenle sınav esnasında imzanızı atmayı unutmayınız. (Not: Sınav salonunda birden fazla liste dağıtılması halinde listelerden sadece bir tanesine imza atmanız yeterlidir.)

6.    Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika sınav salonundan çıkmak yasaktır. Sınavın başlamasından itibaren 15 dakika dolduktan sonra gelen öğrenciler sınava asla alınmayacaktır.

7. Sınav giriş kartınızı yanınızda bulundurunuz.

(Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO sınav takvimi ilan edildiğinde üniversite ortak derslerinin -TAR101, TAR102, TURK101, TURK102, EFL102- takvimleri henüz ilan edilmemiş olup, anılan derslerin sınav tarihlerinin ilan edilmesinin ardından çakışma yaşanması halinde sınav takviminde değişiklik yapılabilecektir.)

Herkese başarılar dileriz.

Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO 2021-22 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları.pdf