HUKUK FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavları Hk.

Kıymetli Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO Öğrencilerimiz,

2021-22 öğretim yılı bahar dönemi vize sınavlarına mazeretleri sebebiyle katılamadıkları için mazeret (telafi) sınavlarına girecek olan öğrencilerimizin listesi aşağıda yer almaktadır (Bkz. 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ VİZE TELAFİ SINAV BAŞVURULARI). Mazeret başvuruları için öngörülen süre tamamlandığı için listede adı yazılı olmayan öğrencilerimizin mazeret sınavlarına katılmaları yasaktır. Listede adı yazılı olan öğrencilerimizin de başvuru yaptıkları ve listede isimlerinin karşısında yazılı olan sınavlar haricinde başka bir sınava katılmaları mümkün değildir. Listeler öğretim üyeleri ile paylaşılmış olup, bu yasağa aykırı hareket edenler sınavlara kabul edilmeyecektir.

EFL101, 102; TAR101, 102, TÜRK101, 102 dersleri üniversite ortak dersleri olup, bu derslerin sınavları Hukuk Fakültesi tarafından yapılmamaktadır.

Final sınavları için ayrı bir mazeret sınavı açılmayacak olup, final sınavlarına giremeyen öğrencilerimiz bütünleme sınavlarına girecektir.

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ VİZE TELAFİ SINAV BAŞVURULARI.pdf

Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO bahar dönemi mazeret sınavlarının tarihleri aşağıdaki belgede yer almaktadır. Tüm sınavlar yüzyüze yapılacaktır. Başarılar dileriz.

HUKUK FAKÜLTESİ ve ADALET MYO VİZE MAZERET SINAVLARI.pdf