HUKUK FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Bütünleme ve Mazeret Sınavları Hk.

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz üzere Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO bütünleme sınav takvimimiz final sınav takvimi ile birlikte duyurulmuştu. 

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÜNLEME SINAVI UYGULAMA ESASLARI UYARINCA;

Önlisans ve Lisans öğrencileri, 2021 Bahar döneminde almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler. Başarılı olunan dersten bütünleme sınavına girilmesi yasaktır. Ders notu  Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin final sınavı notu yerine geçecektir.

Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.

Bütünleme sınavları için başvurular  1 Şubat  ve 3 Şubat tarihleri arasında GAÜ resmi web sayfası üzerinden BÜT online başvuru formu üzerinden yapılacaktır (http://www.gau.edu.tr/ogrenci-isleri/butunleme-basvuru-formu). Başvurular sadece internet üzerinden yapılabilecektir. Geç başvurular kabul edilmeyecektir.

Bütünleme sınavları herhangi bir ek ücret ödenmeden 4  ve 9 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.


Mazeretler:

Covid 19 yahut diğer sağlık mazeretleri nedeniyle final sınavlarına girememiş olan öğrencilerimiz bütünleme sınavlarına gireceklerdir. 

Covid 19 yahut diğer sağlık mazeretleri nedeniyle bütünleme sınavlarına da girememiş olan öğrencilerimizin ise sağlık durumlarını resmi sağlık raporu ile (ıslak imzalı ve mühürlü resmi belge veya karekodlu resmi belge) belgelendirmeleri kaydıyla mazeret sınavlarına katılmaları mümkün olacaktır. Sadece ekran görüntüsü gönderen öğrencilerin başvuruları reddedilecektir. 

Mazeret sınavlarına katılmak zorunda kalan öğrencilerimizin, hangi derslerden mazerete girmek istediklerini (dersin kodu ile beraber) ve yukarıda bahsi geçen sağlık durumlarını gösterir ıslak imzalı ve mühürlü resmi sağlık raporlarını veya karekodlu resmi belgelerini hukuk fakültesi sekreterliğine (yeldahurdeniz@gau.edu.tr adresine) iletmeleri gerekmektedir. Mazeret sınav takvimi bütünleme sınavlarının bitmesinin ardından hukuk fakültesi web sayfasında ayrıca duyurulacaktır.

 Sınavlara katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. 31.01.2022