HUKUK FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Hukuk Fakültesi Öğrencilerinin Yaz Okulu Ders Kayıtları Hk.

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Yaz Dönemi ile ilgili bilgilere fakültemizin web sayfasındaki duyurulardan ve genel açıklamalara da üniversitemizin duyuru sayfasından erişebilirsiniz. Fakülte ile ilgili resmi açıklamalar fakültenin duyuru sayfasından yapılmaktadır. Bu nedenle eski duyurular dahil, tüm fakülte duyurularını dikkatlice takip ediniz.

Yaz döneminde açılacak olan derslerin listesi güncellenmiştir. Yaz dönemi duyurusunun güncel hali için : https://www.gau.edu.tr/hukuk-fakultesi/duyuru/20912/hukuk-fakultesi-yaz-donemi-duyurusu

Yaz okulu kaydınız için aşağıdaki adımları sırasıyla takip ediniz. 

1- Öğrenci muhasebe ile iletişime geçerek ücretinizi ödemeli ve kaydınızı açtırmalısınız. 

2- Ders ücretinizi ödedikten sonra öğrenci sisteminize erişim izni verilmesini bekleyiniz. Ders seçiminize erişim izni verilmeden herhangi bir işlem yapılması mümkün değildir çünkü. Ders seçiminize erişim izniniz en geç 24 saatlik süreç içinde verilmekte, bu süre bazen yoğunluk nedeniyle 48 saate kadar uzayabilmektedir. Sisteminiz açılana kadar bu süreci bekleyiniz lütfen. Bu süreçte herhangi bir e-posta göndermenize gerek yoktur. 

3- Öğrenci sisteminizde ders seçiminize erişim izni verildikten sonra öğrenci portalınızda yaz dönemi için derslerinizi seçiniz. Ders seçiminizin fakülte duyurusundaki yaz dönemi ders seçimi kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz. Aksi taktirde bir sonraki aşama olan onay aşaması gerçekleşmeyecektir.

4- Sisteminize erişim izni verildikten sonra seçmiş olduğunuz derslerin onaylanması için cemalbasar@gau.edu.tr adresine e-posta göndermelisiniz. Göndereceğiniz e-posta ile birlikte ders kaydınız 48 saat içinde onaylanacak ve olumsuz bir durum ile karşılaşılmadıkça e-posta ile tarafınıza dönüş yapılmayacaktır. Kaydınızın onaylanması ile birlikte derslerinizi sisteminizden kontrol edebilirsiniz.