HUKUK FAKÜLTESİ

Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO Bütünleme Sınavları

Önlisans ve Lisans öğrencilerimiz 2020 GÜZ döneminde almış oldukları “F” harf notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler. Ders notu  Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin final sınavı notu yerine geçecektir. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecek olup, öğrenci ilgili dersten başarısız  sayılacaktır.

Güz dönemi bütünleme sınavlarınız e-learning sistemi üzerinden çevrimiçi (online) veya ödev şeklinde yapılacaktır. Ödevlerin içeriğini ve teslim şeklini tayin yetkisi öğretim üyesindedir. Duyuruda yer alan tüm çevrimiçi (online) sınav saatleri Türkiye saatine göre belirlenmiştir. Bu hususa lütfen dikkat ediniz.

E-learning sistemine erişim için henüz hesap oluşturmayan yahut sisteme girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin bu eksikliklerini ivedilikle gidermeleri gerekmektedir. Bu konuda sorumluluk öğrenciye aittir. Öğrencilerimizin ayrıca sınavına girecekleri dersi e-learning üzerinden eklemeleri gerekmektedir.

Güz döneminde Hukuk Fakültesi'nde ve Adalet MYO'da yapılacak bütünleme sınavları ile tarihleri şu şekildedir:

(Listede yer almayan dersler bakımından sınav tarihleri belli oldukça bu liste güncellenecektir. Bu nedenle aynı duyuruyu sıklıkla kontrol etmenizi ve listede yer almayan dersin öğretim üyesi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.)

HUKUK FAKÜLTESİ

Dr. Öğr. Üyesi Ali Cengiz: Mazeret ve Bütünleme Sınavları fakülte duyurularında ayrı bir duyuru sayfasında yer almaktadır.

Link için tıklayınız: https://www.gau.edu.tr/hukuk-fakultesi/duyuru/20436/dr-ogr-uyesi-ali-cengizden-ders-alan-ogrencilerin-mazeret-ve-butunleme-sinavlari-hk

Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ketizmen - Ceza Özel Hukuku – 20 Şubat Saat 15.00

Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ketizmen - Ceza Usul Hukuku – 20 Şubat Saat 17.00

Dr. Öğretim Üyesi Cemal Başar - İdari Yargılama Hukuku - 21 Şubat Saat 15.00