HUKUK FAKÜLTESİ

Güncelleme! Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO Final Sınavları

Kıymetli Öğrencilerimiz;

Güz dönemi final sınavlarınız e-learning sistemi üzerinden çevrimiçi (online) veya ödev şeklinde yapılacaktır. Ödevlerin içeriğini ve teslim şeklini tayin yetkisi öğretim üyesindedir. Duyuruda yer alan tüm çevrimiçi (online) sınav saatleri Türkiye saatine göre belirlenmiştir. Bu hususa lütfen dikkat ediniz.

E-learning sistemine erişim için henüz hesap oluşturmayan yahut sisteme girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin bu eksikliklerini ivedilikle gidermeleri gerekmektedir. Bu konuda sorumluluk öğrenciye aittir. Öğrencilerimizin ayrıca sınavına girecekleri dersi e-learning üzerinden eklemeleri gerekmektedir.

Güz döneminde Hukuk Fakültesi'nde ve Adalet MYO'da çevrimiçi (online) olarak yapılacak final sınavları şu şekildedir:

(Listede yer almayan dersler bakımından sınav tarihleri belli oldukça liste güncellenecektir. Bu nedenle duyuruyu sıklıkla kontrol etmenizi ve listede yer almayan dersin öğretim üyesi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.)

HUKUK FAKÜLTESİ (Çevrimiçi Sınavlar)

Prof. Dr. Oğuz Sadık Aydos – Borçlar Özel Hukuku – 22 Ocak  Saat 15.30

Dr. Öğr. Üyesi Ali Cengiz – Fikri Mülkiyet Hukuku – 25 Ocak Saat 14.00

Dr. Öğr. Üyesi  Cemal Başar – Kişisel Verilerin Korunması Hukuku – 30 Ocak Saat 20.00

Prof. Dr. Oğuz Sadık Aydos – Medeni Hukuk – 1 Şubat Saat 11.00

Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ketizmen -   Ceza Özel Hukuku – 1 Şubat Saat 15.00

Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ketizmen – Ceza Usul Hukuku -  1 Şubat Saat 17.00

Dr. Öğr. Üyesi  Cemal Başar – İdare Hukuku – 1 Şubat Saat 19.30

Prof. Dr. Oğuz Sadık Aydos – Borçlar Genel Hukuku – 2 Şubat Saat 11.00

Doç. Dr. Necla Öztürk – Devletler Özel Hukuku I – 2 Şubat Saat 13.00

Prof. Dr.  Oğuz Sadık Aydos – Eşya Hukuku – 2 Şubat Saat 16.00

Dr. Öğr. Üyesi  Ali Cengiz – Kıymetli Evrak Hukuku – 3 Şubat Saat 14.00

Dr. Öğr. Üyesi  Cemal Başar – İdari Yargılama Hukuku – 3 Şubat Saat 19.30

Dr. Öğr. Üyesi  Ali Cengiz – Sigorta Hukuku – 4 Şubat Saat 14.00

Doç. Dr. Cavid Abdullahzade – Devletler Umumi Hukuku I – 4 Şubat Saat 16.00

Doç. Dr. Cavid Abdullahzade – Uluslararası Deniz Hukuku – 4 Şubat Saat 17.00

Dr. Öğr. Üyesi  Ali Cengiz – Ticari İşletme Hukuku – 5 Şubat Saat 14.00

Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Korkmaz – İcra İflas Hukuku – 5 Şubat Saat 17.00

Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Korkmaz – Medeni Usul Hukuku -  6 Şubat Saat 17.00

Doç. Dr. Engin Ünsal – HUK 311 Sosyal Güvenlik Hukuku, HUK 407 İş Hukuku I  (Sınavda iki soru sorulacak ve sınav ders saatlerinde yapılacaktır.)

ADALET MYO (Çevrimiçi Sınavlar)

Prof. Dr.  Oğuz Sadık Aydos – Medeni Hukuk – 1 Şubat Saat 10.00

Prof. Dr.  Oğuz Sadık Aydos – Borçlar Hukuku – 2 Şubat Saat 10.00

Prof. Dr.  Oğuz Sadık Aydos – Eşya Hukuku – 2 Şubat Saat 16.00

Dr. Öğr. Üyesi  Ali Cengiz – Ticaret Hukuku – 5 Şubat Saat 14.00

Doç. Dr. Engin Ünsal: ADL 223 İş Hukuku (Sınavda iki soru sorulacak ve sınav ders saatlerinde yapılacaktır.)

Güz döneminde Hukuk Fakültesi'nde ve Adalet MYO'da ödev şeklinde yapılacak final sınavları şu şekildedir:

(Listede yer almayan dersler bakımından ödev şeklinde yapılacak sınavlar belli oldukça liste güncellenecektir. Bu nedenle duyuruyu sıklıkla kontrol etmenizi ve dersini aldığınız öğretim üyesi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.)

(Final sınavı ödev şeklinde yapılacak derslerin sınav soruları ve teslim tarihleri için ilgili dersin e-learning sayfasını, dersin e-learning duyuru sekmesini (announcements) ve ayrıca hukuk fakültesi duyurularını takip ediniz. Sınavına gireceğiniz dersin öğretim üyesi ile iletişim kurabilmek için fakülte web sitesindeki akademik kadrodan e-posta adresine erişebilirsiniz. Öğretim üyeleri ve verdikleri derslerin listesi ise fakülte web sitesinde ders programı içinde yer almaktadır.)

HUKUK FAKÜLTESİ (ÖDEV)

Dr. Öğr. Üyesi  Soner Hamza Çetin – HUK 215 Kriminoloji (Seçimlik), HUK 223 Ceza Hukuku Genel Hükümler I, HUK 428 Ceza İnfaz, HUK 429 Avukatlık Hukuku

Prof. Dr.  Meltem Dikmen Caniklioğlu: HUK 105 Hukuk Başlangıcı, HUK 111 Anayasa Hukuku, HUK 213 Genel Kamu Hukuku, HUK 425 Karşılaştırmalı Anayasa Yargısı (Seçimlik)

Dr. Öğr. Üyesi  Yıldırım Taylar: HUK 230 Vergi Hukuku, HUK 234 Vergi Yargısı (seçimlik)