HUKUK FAKÜLTESİ

Hukuk Fakültesi II. Yaz Okulu Ders Kayıtları Hakkında

Kıymetli Öğrencilerimiz,

II. Yaz okulu için sisteminizde dersinizi seçtikten sonra, kaydınızın onaylanması için cemalbasar@gau.edu.tr hesabına e-posta gönderiniz. Ayrıca ilk periyot yaz okulu ders seçimleri sırasında II. yaz okulundan da ders seçen öğrencilerimizin ders kayıtlarını kontrol etmeleri ve daha öncesinde yapılan kayıtlarında bir değişiklik olması durumunda cemalbasar@gau.edu.tr hesabı üzerinden iletişime geçmeleri gerekmektedir.

19 ağustos ile 28 eylül tarihleri arasında sürecek olan II. Yaz okulunda dersler online olarak yapılacaktır. Dersinizin gün ve saati konusunda öğretim üyeleri ile iletişime geçebilirsiniz. Buna ilaveten seçtiğiniz dersin e-learning sayfasını yahut fakülte duyurularını da takip ediniz.

YAZ OKULU AKADEMİK KURALLARI :

1. I. ve II. Yaz okulunda toplamda en fazla 12 kredilik ders alınabilir.
  2. Akademik uyarıda olan öğrencilerimiz en fazla 6 kredilik 2 yeni ders alabilirler. Buna ek olarak 12 krediyi tamamlamak istemeleri halinde daha öncesinde almış oldukları derslerden alabilirler.
  3. Akademik uyarıda olmayıp, genel not ortalaması 2.00'ın altında olan öğrenciler en fazla 3 yeni (toplam 9 kredi) ders alabilirler. Buna ek olarak 12 krediyi tamamlamak isteyenler daha önce almış oldukları dersi alabilirler.
  4. Genel not ortalaması 2.00'ın üzerinde olanlar 12 kredilik istedikleri dersleri alabilirler.

Hukuk Fakültesi II. Yaz Okulunda aşağıdaki dersler açılacaktır:

Anayasa Hukuku I ve II (Prof. Dr. Meltem Dikmen Caniklioğlu)

İdare Hukuku I ve II (Prof. Dr. Ender Ethem Atay)

Borçlar Hukuku I ve II (Genel Hükümler), Borçlar Hukuku III ve IV (Özel Hükümler) (Prof. Dr. Murat Aydoğdu)

Miras Hukuku, Eşya Hukuku I ve II (Prof. Dr. Oğuz Sadık Aydos)

Devletler Umumi Hukuku I ve II (Doç. Dr. Cavid Abdullahzade)

Devletler Özel Hukuku I ve II (Doç. Dr. Necla Öztürk)

Adli Tıp (Doç. Dr. Hasan Acar)

Ceza Hukuku III ve IV (Özel Hükümler) (Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ketizmen)

Ceza Usul Hukuku I ve II (Dr. Öğr. Üyesi Muammer Ketizmen)

Ticaret Hukuku I (İşletme Hukuku) (Dr. Öğr. Üyesi Ali Cengiz)

Ticaret Hukuku II (Şirketler Hukuku) (Dr. Öğr. Üyesi Ali Cengiz)