HUKUK FAKÜLTESİ

29.07.2020-Yaz Okulu Sınavları

Yaz okulu (I. Periyot) sınavları 4 - 8 ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

Yaz okulunda çevrimiçi olarak yapılacak olan sınavlar şu şekildedir (Diğer derslerin tarihleri eklenerek liste güncellenecektir):

Uluslararası Örgütler Hukuku - 6 ağustos - Saat: 15.00 (Vize Sınavı); Saat: 15.30 (Final Sınavı)

Roma Hukuku - 7 ağustos - Saat: 14.00 (Vize Sınavı); Saat: 15.00 (Final Sınavı)

Türk Hukuk Tarihi - 8 Ağustos - Saat: 18.00

Yaz okulunda ödev şeklinde yapılacak sınavlar şu şekildedir:

(Söz konusu dersler için ilgili dersin e-learning sayfasını ve fakülte duyurularını takip ediniz.)

İş Sağlığı Güvenliği Hukuku, Sosyal Güvenlik Hukuku, İş Hukuku I ve II (Prof. Dr. Mustafa Alp)

Hukuk Felsefesi, Genel Kamu Hukuku, Hukuk Başlangıcı, Olağanüstü Hal Hukuku ve Uygulamaları (Prof. Dr. Meltem Dikmen Caniklioğlu)

Ticaret Hukuku III (Sigorta Hukuku), Kıymetli Evrak Hukuku, Ticaret Hukuku IV (Deniz Ticareti) (Dr. Öğr. Üyesi Ali Cengiz)

Vergi Hukuku, Türk Vergi Sistemi, Kamu Maliyesi (Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Taylar)