HUKUK FAKÜLTESİ

Hukuk Fakültesi 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınavları

Hukuk Fakültesi Öğrencilerine önemle duyurulur:

2019-2020 akademik yılı Bahar dönemi  final sınavları, aşağıda belirtilen 6 tane uygulamalı ders dışındaki tüm dersler için 8 Haziran - 16 Haziran  tarihleri arasında her dersin hocasının uygun göreceği dijital ortamda (çevrimiçi sınav, ödev, v.b.) yapılacaktır.

Final sınavlarında başarılı olamayan öğrencilerimiz hemen ardından 18-20 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan bütünleme sınavlarına dijital ortamda katılabileceklerdir. İlgili Final sınavlarına mazaretleri olup katılamayacak öğrenciler için genel bir duyuru yapılacaktır.

Aşağıda belirtilen uygulamalı dersler için 19 Ağustos 2020 tarihinde Pandeminin sonlanması ve normal koşullara dönülmesi halinde yüzyüze hızlandırılmış eğitime başlanacak ve ardından final sınavları yapılacaktır.

1. Anayasa Hukuku II HUK112 - Prof. Dr. M. Dikmen Caniklioğlu
  2. İdare Hukuku II HUK226 - Prof. Dr. Ender Ethem Atay