HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

Bütünleme sınavına girecek öğrencilerin dikkatine

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ

BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

1. Girne Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, 2022 Güz dönemi  Akademik yarıyıllarında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler.
  2. Ders notu  Withdrawn “W” ve "NG" olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.
  3. Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.
  4. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.
  5. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.
  6. Bütünleme sınavları için başvurular  18  ve 22 Ocak 2023 tarihleri arasında GAÜ resmi web sayfası üzerinden BÜT online başvuru formu üzerinden veya fakülte sektereterliğine yapılacaktır. (https://www.gau.edu.tr/butunleme-basvuru-formu/butunleme-basvuru-formu). Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Sınav başı 100 TL ücret ödenip muhasebe ogrmuh@gau.edu.tr adresine dekontlarınızı mail ile gönderebilirsiniz.
  7. Bütünleme sınavları 24  ve 26 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.